HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT ORDNE PLÆNEN ELLER KLIPPE HÆKKEN?

Haven udvikler sig hele tiden, og hvis man ikke er over den, tager det hurtigt overhånd. Vi vil gerne gøre det hårde arbejde for dig, så du kan nyde synet af din have uden at have besværet med at tæmme den.
Der er meget arbejde i at holde græsplænen pæn over sommeren, da det kræver regelmæssig klipning. Det er tidskrævende og kan være en sur pligt. Det samme gør sig gældende med hækken.

 Hos Brdr. Skødebjerg holder vi gerne din hæk frisk, tæt og nydelig, og sørger for at din plæne står flot i hele sommerhalvåret. Du behøver derfor slet ikke at gøre noget – andet end at aftale tid hos os, til enten en enkelt opgave eller en fast aftale.

Græsklipning

Vi sørger for regelmæssig klipning af din græsplæne, hvilket er med til at bekæmpe ukrudt, mos og sikrer en flot plæne. Hvor hyppigt plænen skal klippes bestemmer du, men mange vælger en fast ugentlig aftale eller hver 14. dag. 

Vi benytter en almindelig græsslåmaskine til mindre arealer, og en plænetraktor til større arealer. 

Vi tilbyder også opsamling og bortkørsel af græs.

Hækklipning 

Vi klipper og vedligeholder hækken i den højde og bredde du ønsker, og tilbyder både enkelte klipninger eller en fast aftale. Mange ønsker at få hækken klippet en eller to gange om året, men det kan variere alt efter type af hæk m.m.


Vi tilbyder også bortkørsel af de afklippede grene, så du slipper for arbejdet. Selvom du ikke ønsker dette, vil vi selvfølgelig pænt samle haveaffaldet i en bunke.

 

EN AFTALE DER PASSER TIL DINE BEHOV

Hos Brdr. Skødebjerg kan du vælge enten et enkelt besøg, eller vi kan tilrettelægge en fast aftale der passer dit behov.
Mange ønsker at få plænen klippet ugentligt eller hver 14. dag, så den holder sig pæn hele sommerhalvåret.
Hækken vil ofte trænge til at blive trimmet en eller to gange om året, alt efter type.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på græsklip el. hækklipning