HAR DU OGSÅ BRUG FOR EN STABIL OG KVALITETSBEVIDST VINDUESPUDSER?

Vinduer bliver hurtigt snavsede, og det er trist at se på. Vinduespolering får lyset til at strømme ind i hjemmet, og har stor betydning for både dit udsyn, men også for hvordan dit hjem fremstår udefra. 

Derfor står vi hos Brdr. Skødebjerg klar til at hjælpe med at rengøre dine vinduer, så de bliver rene og spejlblanke. Vi bestræber os på at levere en grundig og effektiv vinduespolering hver gang! 

Vi tilbyder to metoder hvorpå vi kan rengøre vinduer. Her kan du læse nærmere om vores forskellige løsninger:

Polering med sæbe og skviz

Nogle vinduer har bedst af at blive rengjort på traditionel vis med sæbe og skviz. Vinduet bliver vasket grundigt med vores indsæber, hvorefter sæben og vandet fjernes med skviz og efterlader vinduet spejlblankt. Karme tørres herefter af og efterlades pænt. 

Denne metode benyttes både indendørs og udendørs.

Polering med rentvandsanlæg

Vi tilbyder også vinduespolering med vores moderne og miljøvenlige rentvandsanlæg.
Her bliver vinduerne rengjort med en specialbørste hvorigennem der tilføres vand som er renset fri for sæbe, kemikalier og kalk, hvilket betyder at denne rengøringmetode er særdeles skånsomt for miljøet. 
Resultatet er MINDST lige så godt som med sæbe og skviz! Da vandet er renset for kalk, kommer der ikke striber på vinduet. Derfor er der ikke behov for brug af skviz, og denne metode er derfor både hurtigere og billigere.

Med hjælp fra vores vaskestang kan vi fra rengøre vinduer i op til 9 meters højde.

 
 

EN AFTALE DER PASSER TIL DINE BEHOV

Hvor ofte vinduer skal poleres, kan variere alt afhængig af husets placering, det omkringliggende miljø og vejret. Årsagerne til at dine ruder bliver snavsede er mange, men vi tilbyder en fleksibel løsning som passer til dine behov.

De fleste vinduer kan trænge til en vinduespolering hver eller hver anden måned, og derfor er det meget populært med en abonnementløsning på vinduespolering, hvor ens vinduer bliver poleret hver 4. eller 8 uge. Men kontakt os, så vi kan se på hvilken abonnementsløsning der passer til netop dine vinduer. 

Det er også muligt at bestille en enkelt vinduespolering, hvis du ikke har brug for et fast abonnement. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Som kunde kan du forvente at vi udfører et grundigt stykke arbejde, og at vi altid efterlader omgivelserne pæne og rene. Det betyder også at vi f.eks. tørrer karmen af efter vinduespoleringen og tørrer kanterne for overskydende vand. Det gør sig dog ikke gældende ved brug af rentvandsanlægget. 

Du kan også forvente at prisen for vinduespolering bliver billigere ved brug af rentvandsanlægget.

En almindelig vinduespolering indebefatter at vi polerer vinduerne rene for normal smuds, som f.eks. fugleklatter, trafikfilm, støv og pollen. Klistermærker, limrester og skidt fra håndværkere (f.eks. mørtel og maling) er ikke indbefattet i en almindelig vinduespolering. Hvis du ønsker dette fjernet, kræver det en grovere behandling, og det kan vi selvfølgelig lave en seperat aftale omkring.

 
Hvordan foregår indvendig polering i private hjem?

Ved indvendig vinduespolering tørrer vi selvfølgelig op efter os, og efterlader vinduerne og karmene pæne og rene. Det er dog vigtigt at du sørger for at vi har fri adgang til vinduerne, og at vindueskarmene gerne er ryddet, så vi kan komme ordentlig til.

Vi tager altid skoene af inden vi træder ind i dit hjem, så det eneste vi efterlader er spejlblanke vinduer, og ingen beskidte skoaftryk.

Det er ikke nødvendigt at du er hjemme når vi skal pudse dine vinduer. Vi kan finde en fleksibel løsning der passer dig - f.eks med en ekstra nøgle hos en nabo, eller at du gemmer nøglen til os. Husk at det altid er den samme vinduespudser du får besøg af i dit hjem, så du kan føle dig tryg og tilliden kan være helt i top.

Hvis du på et givent tidspunkt må melde afbud på den indvendige polering, fx ved ferie, er det vigtigt at du giver os besked i god tid. Senest dagen før vinduespoleringen skulle finde sted. Hvis vi kører ud til din adresse forgæves, uden mulighed for at komme til at udføre vinduespolering, vil du blive faktureret 50 kr. for transportomkostninger.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering