HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL RENGØRING?

Erhvervsrengøring

Hyppig rengøring på arbejdspladsen sikrer et godt arbejdsklima, og giver samtidig et godt førstehåndsindtryk for besøgende i virksomheden.

Forskellige arbejdspladser har forskellige behov for rengøring og hyppighed. Vi vil derfor i fællesskab aftale hvornår og hvordan vi bedst muligt sikrer at din virksomhed er pæn og ren.

Vi tilbyder forskellige former for erhvervsrengøring, heriblandt rengøring af kontorbygninger, kantiner, institutioner, produktionsvirksomheder, samt rengøring efter håndværkere.

Privat rengøring

Vi udfører grundig rengøring i dit hjem ud fra dine ønsker og behov. Ofte vil en fast aftale indebefatte aftørring af overflader og lister, rengøring af toiletter, afkalkning, støvsugning og gulvvask. Også grovere rengøring kan tilføjes når det er nødvendigt, f.eks. rens af ovn og aftørring af køleskab. 

Men det er selvfølgelig forskelliget hvad du ønsker i den sædvandlige rengøring, og hvor hyppigt du ønsker rengøring, så vi laver et tilbud ud fra dine ønsker.

Trappevask

Vi tilbyder også regelmæssig vask af trapper og rengøring af opgange. Det indebefatter ofte støvsugning og vask af trapper, samt aftørring af elevatorer og gelænder.

Kontakt os for at høre nærmere.

Tryghed ved rengøring i dit hjem

Det er ikke nødvendigt at du er hjemme når vi skal gøre rent i dit hjem. Vi finder selvfølgelig en fleksibel løsning, som du er tryg ved - f.eks med en ekstra nøgle hos en nabo, eller at du gemmer nøglen til os. Husk at det altid er den samme medarbejder du får besøg af i dit hjem, så du kan føle dig tryg og tilliden kan være helt i top.

Hvis du på et givent tidspunkt må melde afbud, fx. ved ferie, er det vigtigt at du giver os besked i god tid. Hvis vi kører ud til din adresse forgæves, uden mulighed for at komme til at udføre rengøringen, vil du blive faktureret 50 kr. for transportomkostninger.

BRUG FOR speciel RENGØRING?

Kontakt os endelig hvis du har et specielt rengøringsprojekt, som kræver professionel håndtering. Vi udfører både lettere rengøringsopgaver, samt specialopgaver og grovere rengøring efter håndværkere m.m. Kontakt os helt uforpligtende, og lad os drøfte mulighederne.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD