Har du også brug for at dine solceller yder optimalt? 

FÅ FULD EFFEKT AF DINE SOLCELLER 


''Blot fire gram støv og snavs per kvadratmeter kan hindre så meget lys i at trænge igennem, at effekten nedsættes med omkring 40 procent ''

- Undersøgelser fra Boston University

Vask af solcellepaneler har stor betydning for et godt og velfungerende solcelleanlæg. Når anlægget yder dit yderste, gavner det både miljøet og el-regningen. Ved at vaske solcellerene engang imellem, bliver effekten markant bedre og det reducerer eventuelle skader på anlægget.

Hos Brdr. Skødebjerg udfører vi vask af solceller med vand som er fri for sæbe, kemikalier og kalk, så solcellerne bliver efterladt pæne og rene. Vi vasker også rammen på solcellerne, for at undgå at der sidder rester af alger tilbage.

Solceller er til dels selvrensende når det regner, men det er begrænset hvor meget snavs regnvand kan skylle væk. Der vil hurtigt blive opbygget en del indgroet skidt, alger og pollen, som kun kan fjernes ved manuel rengøring. Her tilbyder vi vores assistance ved hjælp af vores rentvandsanlæg, hvor vi kan skrubbe skidtet væk.

Hvornår dine solceller kan vaskes afhænger i høj grad af vejret. Vi vil aldrig vaske solcellerne i høj solskin, da det kolde vand mod de varme solceller, kan resultere i skader på anlægget. Vi anbefaler at få vasket sine solceller først på dagen.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vask af dine solceller